در دنیای مدرن امروز که همگان به طور سرسام آوری به دنبال انجام اعمال زیباسازی و جوانسازی هستند، بسیار لازم و ضروری است اگر شما هم تمایل به انجام جراحی بینی دارید سعی نمایید پیش از هر اقدامی به دنبال انجام تحقیقاتی باشید که هر چه بهتر شما را طی این مسیر کمک کرده تا در نهایت به حداکثر کیفیت و رضایتمندی دست یابید.
در حالت کلی بینی ها به دو دسته کلی استخوانی و گوشتی تقسیم بندی می شوند، اما با این وجود تشخیص نوع بینی برای همگان ساده نخواهد بود. در این مقاله بزرگترین هدف ما این است که آگاهی در زمینه بینی های گوشتی و استخوانی و تفاوت آن می باشد برای آگاهی بیشتر با ما همراه باشید.
انتخاب روش جراحی زیبایی بینی و نقش جراح بینی
عمل بینی به چند روش انجام می شود و بسته به شرایط بیمار مراجعه کننده، پزشکان تلاش می کنند بهترین مشاوره ها را ارائه کنند و در راه تصمیم گیری در خصوص روش های انجام قطعا با افراد نهایت همکاری را دارند. برای مثال برای اینکه بهترین روش و راه را برای روند درمانی و ترمیمی انتخاب گردد، تمام راه ها به علاوه معایب و مزایای هریک از راه ها گفته می شود و درنهایت تصمیم نهایی را در اختیار خود بیمار می گذارند. در نهایت بگوییم که انتخاب روش جراحی با توجه به شرایط فرد توسط جراح مشخص می شود.
یکی از دغدغه های اصلی و صد البته بجا و منطقی اشخاص این است که در کجا و با چه کسی به انجام مشاوره های پیش از عمل جراحی داشته باشند. گفتی است خوشبختانه در سطح کشور بالاخص در کلان شهر تهران تعداد قابل توجهی از پزشکان خبره و کار آزموده وجود دارند که می توانند بدون ذره ای تردید امین شما باشند و بالاترین درجه از انصاف و وجدان کاری را بکار گرفته و در این کار به ظاهر آسان ولی در باطن و حقیقت بسیار مهم و حیاتی مشاوره های ارزشمندی ارائه کنند. اما با وجود کثرت زیاد جراحان بینی و متخصصین گوش و حلق و بینی انتخاب کمی سخت شده است از آنجایی که نقش جراح بینی در نتیجه جراحی بسیار حائز اهمیت است بهتر است به شناخت ویژگی های بهترین جراح بینی بپردازید تا بتوانید انتخاب بهتر با نتیجه مطلوب تری داشته باشید.
بینی های گوشتی
بینی های گوشتی از غضروف های بسیار نازک و ظریفی تشکیل شده اند. این نوع بینی ها دارای پوست های ضخیم و چرب با منافذ درشت هستند. به طور معمول بینی های گوشتی همان طور که از نام آن ها مشخص است گوشتی و پهن می باشند. همچنین قسمت تحتانی این نوع بینی ها بسیار وسیع بوده و سرتاسر از چربی تشکیل شده است.
سختی های جراحی بینی گوشتی
با توجه به ویژگی های که ذکر کردیم بینی های گوشتی جراحی به نسبت سخت تری خواهند داشت. از این رو احتمال استفاده از غضروف مصنوعی به دلیل ضعیف بودن این نوع بینی ها وجود خواهد داشت. از سختی های دیگر بینی های گوشتی این است که پوست های بسیار ضخیمی دارند که همین امر سبب می شود تا نوک بینی کاملا مشخص نباشد و از این رو جراحان بینی برای آنکه نوک بینی نمایان باشد، از پیوند غضروف استفاده می شود.
در جراحی بینی گوشتی یک نکته قابل توجه وجود دارد و آن اینکه بر اساس تجربه و براساس تاریخی که در پس این اعمال جراحی وجود دارد عمل سخت تر و دارای پیچیدگی هایی است که عزیزان متقاضی باید در نظر بگیرند. پیشنهاد و توصیه ای که ما به متقاضیان دارای بینی های گوشتی هستند این است که حتما این عمل را به دست کسی بسپارید که از تجربه و دانش و تخصص لازم وی در این زمینه یقین کامل داشته باشید. پروسه ی پیش از عمل هرچقدر طولانی تر باشد و در یافتن یک پزشک مجرب موفق باشید، عوارض و مشکلاتی که بعدا پیش می آید تا در صد بسیار زیادی کاهش می یابد.
بینی های استخوانی
استخوانی بودن و برجسته بودن تیغه بینی آن ها بسیار واضح و آشکار است. بینی های استخوانی قوز های نسبتا برجسته و خشنی دارند و غضروف های آن ها بسیار محکم است، اما پوست بسیار نازکی دارند که این نوع پوست سبب می شود تا عیوب ریز بینی بیشتر نمایان شود.
سختی های جراحی بینی استخوانی
جراحی بینی استخوانی به نسبت بینی های گوشتی با نتایج مطلوب تری همراه خواهند بود زیرا به دلیل نازک تر بودن پوست بینی نتیجه جراحی بهتر نمایان خواهد بود. اما همین امر می تواند مشکلاتی را ایجاد نماید، در صورت آنکه بینی به درستی جراحی نشود کوچکترین مشکل نمایان خواهد بود، لذا گفتنی است که مهارت جراح بینی بسیار حائز اهمیت می باشد.
اما آنچه در بینی های استخوانی جراحی را سخت تر می کند، انحراف و شکستگی های تیغه بینی می باشد که این امر می تواند جراحی را تا حدودی سخت و تا حدودی سبب افزایش مدت زمان جراحی شود.
نکاتی در خصوص جراحی بینی گوشتی و استخوانی
اکثر کسانی که بینی گوشتی دارند دلیل شان برای انجام عمل این است که می خواهند سایز آن را کوچک کنند در این عمل پزشک معالج ابتدا غضروف بینی را برش می دهد و سپس برای تناسب بیشتر باید لوله های تنفسی بینی را نیز کوچک کند. ولی در عمل بینی استخوانی دلیل عمده متقاضیان این است که قوسی که معمولا روی آن وجود دارد را بر دارند. در این عمل صرفا غضروف برش داده می شود. پس از برش معمولا نیازی نیست که مجرای تنفسی نیز به حد تناسب برسد. ولی در مواردی نیز این نیاز وجود دارد.( با توجه به شرایط خاص افراد مختلف.)
همچنین لازم است بدانید که بینی های استخوانی گاها با انحراف های همراه هستند که حین جراحی زیبایی می توان اقدام به جراحی انحراف بینی نمود. کسانی که درای بینی های استخوانی هستند به طور معمول در پایان انجام عمل رضایت بیشتری دارند به جهت آنکه پس از عمل حالت طبیعی بینی حفظ می شود و زیبایی بیشتری را در چهره فرد ایجاد می کند.
به تازگی در انواع شبکه های اجتماعی و سایت های پزشکی با تبلیغاتی مواجه هستیم مبنی بر اینکه بینی را بدون خونریزی و بدون عمل جراحی می توانند از طریق لیزر درمانی به سایز دلخواه برسانند و جالب تر اینکه حتی عکس هایی به عنوان نمونه کار قرار می دهند که مقداری به هیجان متقاضیان می افزاید که از ترس عمل جراحی به این شیوه روی بیاورند. در اینجا لازم دانستیم که بگوییم این تبلغات را باور نکرده و هرگز این روش درست و علمی نمی باشد و دیگر انکه چنین روشی وجود ندارد و این ادعا از اساس دروغ است.
نکته پایانی
همان طور که ذکر کردیم با مقایسه ویژگی های هر دو نوع بینی می توانیم به تفاوت جراحی بینی گوشتی و استخوانی پی ببریم اما بدانید که آنچه سبب رسیدن به نتیجه مطلوب در جراحی بینی می شود انتخاب جراح بینی با مهارت و تجربه و رعایت مراقبت های بعد از جراحی بینی است، لذا برای رسیدن نتیجه مطلوب به این دو مورد دقت لازم و کافی را داشته باشید.